Φιστίκια: Οι καλύτερες γευστικές επιλογές της Nutriscious

Φιστίκια: Οι καλύτερες γευστικές επιλογές της Nutriscious

Οι ξηροί καρποί κερδίζουν όλο και περισσότερο χρόνο με τον χρόνο μια θέση στη διατροφή μας χάρη στα θρεπτικά τους συστατικά στοιχεία και τις διατροφικές τους ιδιότητες. Πλούσιοι σε φυτικές ίνες, «καλά» για την υγεία λιπαρά και πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης φαίνεται να ανταγωνίζονται επάξια πολλές σημαντικές τροφές που υπάρχουν στη διατροφή μας όπως είναι το ελαιόλαδο, το άπαχο κρέας, τα φρέσκα λαχανικά και οι καλύτερες πηγές ασβεστίου.

Όπως όλοι οι ξηροί καρποί, έτσι και τα φιστίκια αποτελούν μια τροφή με υψηλή διατροφική αξία. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνουν πλούσια θρεπτικά συστατικά στοιχεία, όπως είναι οι πρωτεΐνες, οι φυτικές ίνες, τα «καλά» (ακόρεστα) λιπαρά, οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, επειδή ακριβώς περιέχουν αρκετές θερμίδες, η κατανάλωσή τους θα πρέπει να γίνεται με μέτρο και ισορροπία, με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα κατανάλωσης.

Η Nutriscious φροντίζει να δοκιμάσετε εσείς και οι αγαπημένοι σας τις καλύτερες γευστικές επιλογές σε φιστίκια έτσι ώστε να ικανοποιήσετε τις γευστικές σας απαιτήσεις. Μοναδικά, λαχταριστά και τραγανά τα βρίσκετε σε πολλές πεντανόστιμες εκδοχές!

Φιστίκι Κελυφωτό Ψίχα Ωμό

Το φιστίκι είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς ξηρούς καρπούς με την ψίχα να καταναλώνεται περισσότερο από ποτέ. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να δοκιμάσετε και εσείς τα πιο πεντανόστιμα, θρεπτικά και τέλεια κελυφωτά φιστίκια και να δώσετε στον οργανισμό σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Φιστίκι Κελυφωτό Ωμό

Εάν δεν είστε λάτρης της ψίχας, τότε αυτό το φανταστικό κελυφωτό φιστίκι θα γίνει το αγαπημένο σας. Τραγανό, νόστιμο και υγιεινό είναι το φιστίκι που δε λείπει από κανένα σπίτι. Αυτό το μοναδικά γευστικό σνακ έρχεται να σας χαρίσει βραδινές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης, παρακολουθώντας αναπαυτικά στον καναπέ σας την αγαπημένη σας σειρά.

Φιστίκι Κελυφωτό Ψίχα Ψημένο Ανάλατο

Μια άλλη, επίσης, νόστιμη επιλογή είναι να δοκιμάσετε το κελυφωτό φιστίκι ψίχα αλλά αυτή τη φορά ψημένο. Ένα θρεπτικό σνακ που θα δώσει στον ουρανίσκο σας μια παραπάνω τραγανή, ξεροψημένη και γλυκιά αίσθηση ψίχας φιστικιού και θα σας κάνει να το λατρέψετε ακόμα περισσότερο. Μάλιστα, είναι ένα σνακ ανάλατο οπότε είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

Φιστίκι Κελυφωτό Ψημένο Ανάλατο

Κελυφωτό, ψημένο και ανάλατο κι αυτή η επιλογή αποτελεί μια εξαιρετική γευστική εναλλακτική λύση για κάθε μικρογεύμα. Ένα πεντανόστιμο σνακ με ιδιαίτερα τραγανή υφή και γλυκιά γεύση που πρόκειται να ενθουσιάσει. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας είτε ως σνακ είτε ως συστατικό σε κάποιο από τα κυρίως γεύματά σας, χάρη στην ανάλατη μορφή του. 

Φιστίκι Κελυφωτό Ψίχα Ψημένο με Λεμόνι & Αλάτι

Για το τέλος αφήσαμε το πιο ιδιαίτερο και υπερ-γευστικό κελυφωτό φιστίκι ψίχα, ψημένο με λεμόνι και αλάτι. Ένα πραγματικά μοναδικό σνακ με τραγανή υφή και ελαφριά αλμυρή γεύση που αξίζει όλοι να δοκιμάσετε. Η ιδιαίτερη γεύση του σίγουρα θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Τώρα με τις «έξυπνες» συσκευασίες της εταιρείας μας μπορείτε να απολαμβάνετε τα φιστίκια οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και σε οποιοδήποτε σημείο, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι συσκευασίες μας είναι ειδικά διαμορφωμένες για πανεύκολη χρήση και περιέχουν 7 μικρά σακουλάκια που αντιστοιχούν σε κάθε ημέρα της εβδομάδος, λαμβάνοντας κάθε φορά εσείς και οι αγαπημένοι σας τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα πρόσληψης, αυτής των 30γρ.

Στη Nutriscious φροντίζουμε ειδικά για εσάς και τη γευστική σας απόλαυση και γι’ αυτό σας παρέχουμε τα καλύτερα φιστίκια από ελληνικές φιστικιές που εδρεύουν στην περιοχή της Φθιώτιδας μέσα από οργανωμένες και πιστοποιητικά ελεγμένες καλλιέργειες καθώς και σε χωράφια κατάλληλα διαμορφωμένα έτσι ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Πηγή: onmed.gr, healthia.gr

Lascia un commento

Si prega di notare che i commenti sono soggetti ad approvazione prima di essere pubblicati