Οι ξηροί καρποί «πάνε» παντού

Οι ξηροί καρποί «πάνε» παντού

Οι ξηροί καρποί πάνε με όλα και… πάνε παντού! Στη δουλεία, στο σχολείο, στο γυμναστήριο όποιο κι αν είναι το πρόγραμμα σας, όπου κι αν βρίσκεστε, στη Νutriscious έχουμε προβλέψει για εσάς ώστε να έχετε μαζί σας κάθε στιγμή της ημέρας το αγαπημένο σας υγιεινό σνακ. Κάθε συσκευασία Νutriscious περιέχει 7 ατομικές μερίδες των 30g με τους αγαπημένους σας ξηρούς καρπούς. Μια για κάθε ημέρα της εβδομάδας ώστε να μη ξεμείνετε ποτέ από σνακ εάν σας “πιάσει” λιγούρα!

Εάν θέλετε ένα δυνατό ξεκίνημα για τη μέρα σας, δεν έχετε παρά να εμπλουτίσετε το πρωινό σας με τους αγαπημένους σας ξηρούς καρπούς. Συνδυάζονται μοναδικά με γιαούρτι και μέλι, ή δημητριακά αλλά μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε homemade μπάρες δημητριακών με αμύγδαλα, καρύδια, σταφίδες και ό,τι άλλο θέλετε. Είναι ένας γευστικός και υγιεινός συνδυασμός αν θέλετε να παραμείνετε fit και να φροντίσετε την υγεία σας.

Όταν βρίσκεστε έξω οι ξηροί καρποί είναι το ιδανικό σνακ. Τα ατομικά φακελάκια της Νutriscious είναι σχεδιασμένα για να χωράνε παντού και να τα έχετε πάντα στην τσάντα σας. Και γιατί όχι; Και στην τσέπη σας!

Αν γυμνάζεστε, μπορείτε να έχετε μαζί σας τη συσκευασία μας τόσο για πριν ή όσο και για μετά την προπόνηση καθώς είναι ένα ελαφρύ σνακ που θα σας δώσει τις πρωτεΐνες που χρειάζεστε μετά τη γυμναστική.

Οι ξηροί καρποί όμως… πάνε και στο σχολείο! Ένα γευστικό και θρεπτικό κολατσιό που θα λατρέψουν γονείς και παιδιά. Αν και συχνά τα παιδιά προτιμούν το junk food λόγω της μεγάλης ποσότητας ζάχαρης, οι ξηροί καρποί είναι η ΄΄καλύτερη απάντηση΄΄ των γονιών σε αυτό. Προτιμήστε για τα παιδιά σας ένα φακελάκι αμύγδαλα που έχουν γλυκιά γεύση ή φιστίκια κελυφωτά αλατισμένα καθώς η γλυκιά και αλμυρή γεύση αντίστοιχα, είναι πρώτες στις προτιμήσεις των παιδιών. Ωστόσο πάντα με μέτρο στην κατανάλωση. Μια ακόμα εναλλακτική θα ήταν αντί για σκέτους ξηρούς καρπούς, να τους προσθέσετε στο αγαπημένο σπιτικό κέικ των παιδιών σας για μια πιο θρεπτική εκδοχή του.

Μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία καρπών ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας:

Αμύγδαλο ψίχα ωμό

H τραγανή και γλυκιά του γεύση θα σας κάνει να το λατρέψετε. Ωμό, χωρίς προσθήκη αλατιού ή ζάχαρης ταιριάζει τέλεια με το πρωινό σας γεύμα. Αν κάνετε δίαιτα, μπορείτε να έχετε μια συσκευασία μας μαζί σας όλες τις ώρες της ημέρας και να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας αμύγδαλα ως σνακ.

Καρύδι ψίχα ωμό

Φυσική πηγή πρωτεΐνης που αγαπούν οι λάτρεις του fitness. Με 214 θερμίδες ανά ατομική συσκευασία 30 γραμμαρίων είναι η κατάλληλη παρέα για το γυμναστήριο. Το καρύδι επίσης συνδυάζεται με γλυκά και σαλάτες και πίτες.

Φιστίκι κελυφωτό ψίχα ωμό

Έχει γλυκιά γεύση και μόλις 191 θερμίδες ανά ατομική συσκευασία. Είναι ιδανική και εύκολη επιλογή αν είστε στο δρόμο ή το αυτοκίνητο καθώς έχει αφαιρεθεί το κέλυφος και σας προσφέρουμε μόνο την ψίχα. Επίσης, η ατομική συσκευασία είναι ιδανικη για τη μαγειρική αφού σας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσετε ακριβώς τις αναλογίες.

Αμύγδαλο ψίχα ψημένο/Ανάλατο

Η τραγανή και ντελικάτη υφή του κάνει το ψημένο αμύγδαλο ιδιαίτερα δημοφιλές σνακ. Με μηδέν προσθήκη αλατιού και 191 θερμίδες ανά συσκευασία, είναι κατάλληλο σνακ για όλες τις ώρες. Το ψήσιμο δίνει μια ελαφρώς πιο έντονη υφή και ταιριάζει ιδιαίτερα ως συνοδευτικό στο ποτό σας. Την επόμενη φορά που θα χαλαρώνετε πίνοντας το ποτό σας σπίτι μπορείτε να το συνδυάσετε με μια μερίδα ψημένα αμύγδαλα.

Φιστίκι κελυφωτό ψίχα ψημένο με λεμόνι και αλάτι

Ιδιαίτερη και ντελικάτη γεύση για όσους θέλουν να δοκιμάζουν πάντα κάτι νέο και διαφορετικό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με σαλάτες για να δώσετε μια πιο έντονη γεύση ή να προσθέσετε μικρές ποσότητες στο φαγητό.

Lascia un commento

Si prega di notare che i commenti sono soggetti ad approvazione prima di essere pubblicati