Συστατικά 1 φλ. βούτυρο 2 φλ. σιμιγδάλι 3 φλ. ζάχαρη 4 φλ. νερό 250 γρ. καρύδια ξύσμα από 1 λεμόνι χυμός από 1 λεμόνι 1 βανίλια (προαιρετικά) Μέθοδος Εκτέλεσης Ζεσταίνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βράζουμε σε μέτρια έως χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια. Κάνει φουσκάλες και απορροφάει όλο το υγρό. Θέλει περίπου 20-25 λεπτά μέχρι να πήξει. Το αδειάζουμε σε ένα βαθύ μπολ ή σε φόρμα. Το σκεπάζουμε, εκτός ψυγείου, με μια χοντρή πετσέτα μέχρι να κρυώσει