Θρεπτικότητα - Συνειδητότητα - Γευστικότητα

Το μέλλον μας είναι και δική μας ευθύνη

Όλοι μας πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο και οφείλουμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε, δουλεύοντας σκληρά, για ένα «ιδεατό» ατομικό και συλλογικό μέλλον, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη ενός καλύτερου κόσμου.

Εμείς, πιστεύουμε στην ενίσχυση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που δημιουργούν αναλογικό όφελος για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μίας νέας και δυναμικής εταιρείας, στον χώρο της συνειδητής διατροφής.

Απευθυνόμαστε σε σκεπτόμενους και ευαισθητοποιημένους καταναλωτές, σχετικά με την ποιότητα της διατροφής τους και τις επιπτώσεις που αυτή φέρει στο περιβάλλον. Δημιουργούμε θρεπτικά και γευστικά διατροφικά προϊόντα ελεγχόμενης παραγωγής με τον κατάλληλο ποιοτικό έλεγχο. Σεβόμαστε το περιβάλλον και περιορίζουμε τις σπατάλες χρήσιμων πόρων εφαρμόζοντας τη λογική ¨τόσο όσο χρειάζεται¨!

Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους παραγωγούς και μαζί τους συνεχώς βελτιώνουμε την καλλιέργεια και την παραγωγή ξεχωριστών προϊόντων. Οι πολιτικές που εφαρμόζουμε περιλαμβάνουν λεπτομερείς ελέγχους που αφορούν όλη την παραγωγική διαδικασία των προϊόντων. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο σε κάθε βήμα: από την καλλιέργεια και την παραλαβή ως την παράδοση στα σημεία διάθεσης.

Σωστή Επιλογή Αγρών

Προσεκτική συγκομιδή και διαχείριση σοδειάς

Εργαστηριακή Ανάλυση σοδειάς και κατάλληλη επεξεργασία, τυποποίηση

Ατομική συσκευασία για διατήρηση φρεσκάδας

Ξεχωριστή νοστιμιά

Οι Σταθερές Αξίες Μας
• Αξιοπιστία
• Σεβασμός προς Πελάτες, Συνεργάτες, Κοινωνία, Περιβάλλον
• Δικαιοσύνη
• Σκληρή δουλειά και συνεχή αυτό-βελτίωση
• Θετική συνεισφορά στην κοινωνία
• Αλληλεγγύη
• Υπερηφάνεια

Οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον και είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλουμε στη διαμόρφωση μιας θετικής αντίληψης της κοινωνίας μας για τις σύγχρονες διατροφικές δυνατότητες και το περιβάλλον.

Επιδιώκουμε να πρωταγωνιστήσουμε στην αγορά, αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και χρησιμοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που μας παρέχει κάθε συνεργασία!

Μία εταιρεία αξιοθαύμαστη τόσο για τις πρακτικές και τα καινοτόμα επιτεύγματα της στη διαχείριση όλων των διαθέσιμων πόρων, όσο και για την κοινωνική της προσφορά!

Έχοντας ως μότο μας τη φράση: ¨Μάθε τι τρως¨ προτρέπουμε τους καταναλωτές, να εμβαθύνουν περισσότερο στα ζητήματα που αφορούν στη διατροφή τους, ενεργώντας έτσι με μεγαλύτερη συνείδηση. Προμηθεύουμε επαγγελματίες και ιδιώτες καταναλωτές μέσω διαφόρων καναλιών, διερευνώντας και ικανοποιώντας αποτελεσματικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Μέσα από την ακμαία ανοδική μας πορεία, κερδίζουμε με το σπαθί μας τη φήμη μιας ποιοτικής και ευρηματικής εταιρείας και διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, προσεγγίζοντας παράλληλα τη Ν.Α.Ευρώπη σαν μια αξιοποιήσιμη αγορά, για την επέκταση των δραστηριοτήτων μας.

Τα καινοτομικά μας προϊόντα και οι πρωτοποριακές ιδέες, μας επιτρέπουν να οραματιζόμαστε με ρεαλισμό την εδραίωση μας και την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προτεραιότητα μας η θρεπτική αξία των τροφίμων μας γιατί πιστεύουμε ότι η καλή υγεία διατηρείται μέσω μίας σωστής διατροφής. Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους παραγωγούς και μαζί τους συνεχώς βελτιώνουμε την καλλιέργεια και παραγωγή ξεχωριστών προϊόντων.

Σεβόμαστε το περιβάλλον και περιορίζουμε τις σπατάλες χρήσιμων πόρων εφαρμόζοντας τη λογική ¨τόσο όσο χρειάζεται¨. Ελέγχουμε τα προϊόντα μας επιβλέποντας όλες τις φάσεις από το χωράφι ως και τα σημεία διάθεσης στους τελικούς καταναλωτές. Με τη φράση ¨Μάθε τι τρως¨ προτρέπουμε τους καταναλωτές να ψάχνονται περισσότερο με την διατροφή τους και να ενεργούν με μεγαλύτερη συνείδηση.

Για άλλους λιγότερο για άλλους περισσότερο η γεύση είναι απόλαυση και αναγκαία συνθήκη επιλογής τροφίμων. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε εξαιρετικά προϊόντα με απολαυστικές γευστικές εμπειρίες. Δοκιμάστε τα!