Ξηροί Καρποί το απόλυτο boost ενέργειας

Ξηροί Καρποί το απόλυτο boost ενέργειας

Η απαιτητική μας καθημερινότητα χρειάζεται την προσοχή αλλά και την ενέργειά μας και εσείς μπορείτε να πάρετε το boost που χρειάζεστε με τον πιο λαχταριστό τρόπο! Οι ξηροί καρποί θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε ώστε να ξεκινήσετε αλλά και να συνεχίσετε την ημέρα σας με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Η ποιότητα και η γεύση συνδυάζονται στην Νutriscious για να σας χαρίσουν το πιο γευστικό αποτέλεσμα, ένα σνακ με υψηλή διατροφική αξία. Κάθε προϊόν μας έχει επιλεχθεί με ιδιαίτερη φροντίδα, από επιλεγμένους παραγωγούς και μαζί τους συνεχώς βελτιώνουμε την καλλιέργεια και την παραγωγή ξεχωριστών προϊόντων. Οι πολιτικές που εφαρμόζουμε περιλαμβάνουν λεπτομερείς ελέγχους που αφορούν όλη την παραγωγική διαδικασία των προϊόντων. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο σε κάθε βήμα: από την καλλιέργεια και την παραλαβή ως την παράδοση στα σημεία διάθεσης.

Μπορείτε κάθε φορά να επιλέγετε και ένα διαφορετικό ξηρό καρπό ανάλογα με την όρεξή σας και τις δραστηριότητές σας, αλλά μπορείτε ακόμα να επιμείνετε στην αγαπημένη σας επιλογή. Μια μικρή ποσότητα ξηρών καρπών μπορεί να τροφοδοτήσει τον οργανισμό μας με μεγάλες ποσότητες ενέργειας, ακόρεστων λιπαρών οξέων, φυτικών πρωτεϊνών κ.α.

Αμύγδαλο Ψίχα Ψημένο Ανάλατο / Ψίχα Ωμό

Αμυγδαλόψιχα από αμυγδαλιές ποικιλίας Φιράνιας, οργανωμένης καλλιέργειας σε χωράφια κατάλληλα διαμορφωμένα. Διαθρεπτικά το ψημένο αμύγδαλο αποδίδει 191 θερμίδες ανά ατομική συσκευασία των 30 γραμμαρίων, ενώ το ωμό αμύγδαλο αποδίδει 192 θερμίδες ανά ατομική συσκευασία των 30 γραμμαρίων.

Καρύδι ψίχα ωμό

Καρυδόψιχα από καρυδιές ποικιλίας Τσάντλερ, οργανωμένης καλλιέργειας σε χωράφια κατάλληλα διαμορφωμένα. Διαθρεπτικά το καρύδι αποδίδει 214 θερμίδες ανά ατομική συσκευασία των 30 γραμμαρίων. Το σχήμα του καρυδιού δεν είναι τυχαίο. Θυμίζει πολύ έναν μικροσκοπικό εγκέφαλο με δύο ημισφαίρια και παρεγκεφαλίδες. Εύκολα συμπεραίνει κανείς λοιπόν ότι τα καρύδια μπορούν να βοηθούν ιδιαίτερα την ανάπτυξη των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο.

Φιστίκι Κελυφωτό Ψημένο Ανάλατο / Ψίχα Ψημένο Ανάλατο / Ψίχα Ψημένο με Λεμόνι & Αλάτι / Ψίχα Ωμό / Κελυφωτό Ωμό

Φιστίκι από φιστικιές περιοχής Φθιώτιδας, οργανωμένης καλλιέργειας σε χωράφια κατάλληλα διαμορφωμένα. Διαθρεπτικά το φιστίκι αποδίδει 183, 190, 194 θερμίδες ανά ατομική συσκευασία των 30 γραμμαρίων, ανάλογα με την ποικιλία.

Σύμφωνα με την Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη Μακροθρεπτικών Στοιχείων Διατροφής, οι ξηροί καρποί περιέχουν χαμηλό ποσοστό υδατανθράκων, υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης, υψηλό ποσοστό μονοακόρεστων λιπαρών, χαμηλό επίπεδο κορεσμένων λιπαρών και μέτριο ποσοστό διαιτητικών ινών ανά μονάδα βάρους.

Εάν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που ακολουθούν έναν healthy τρόπο ζωής και είστε γενικά υπέρμαχοι της υγιεινής διατροφής δοκιμάστε τους ξηρούς καρπούς μας και θα ξετρελαθείτε!

Οι ξηροί καρποί είναι γνωστοί από την αρχαιότητα για την υψηλή τους διατροφική αξία. Σήμερα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα σνακ που προσφέρουν τόνωση και ενέργεια στον οργανισμό εντελώς φυσικά.

Βάλτε τους ξηρούς καρπούς στην ζωή σας…. Ξυπνήστε το πρωί πιείτε έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι μαζί με μια χούφτα αμύγδαλα. Επιλέξτε τα ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα. Δοκιμάστε να τα τους ρίξετε στην αγαπημένη σας σαλάτα ή το βράδυ στο γιαούρτι σας.

Η θρεπτική τους αξία, η ενέργεια που σας δίνουν και η μοναδική τους γεύση θα απογειώσουν την ημέρα σας. 

Tip

Προτιμήστε να φυλάτε τους ξηρούς καρπούς σε μέρος ξηρό και δροσερό ίσως σε κάποιο ντουλάπι, μακριά από το φως του ήλιου και τη θερμότητα. Επιλέξτε να τους αποθηκεύσετε σε ένα αεροστεγές δοχείο, προτιμότερα γυάλινο, γεγονός που θα βοηθήσει να παραμείνουν αναλλοίωτοι και φρέσκοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν