Καλοκαίρι και υγιεινή διατροφή; Μόνο με ξηρούς καρπούς από τη Nutriscious

Καλοκαίρι και υγιεινή διατροφή; Μόνο με ξηρούς καρπούς από τη Nutriscious

Το καλοκαίρι, ή λίγο πριν από αυτό, οι περισσότεροι από εμάς αρχίζουμε να αφιερώνουμε λίγο περισσότερο χρόνο στο κομμάτι της διατροφής, προσπαθώντας να περιορίσουμε ανθυγιεινές συνήθειες που ενδεχομένως έχουμε την υπόλοιπη χρονιά. Όσο η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει, τόσο εμείς προσθέτουμε υγιεινές τροφές και δροσερά σνακ στη ρουτίνα μας. Συνεπώς, αυτή είναι η ιδανική εποχή για να δημιουργήσουμε νέες διατροφικές συνήθειες που θα εστιάζουν σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής ώστε να επιλέγουμε εμείς τι θα καταναλώσουμε για να μπορούμε να διαχειριζόμαστε το βάρος μας πιο αποτελεσματικά.

Η Nutriscious προσφέρει πολλές προτάσεις και επιλογές για να συνδυάσετε το καλοκαίρι και την υγιεινή διατροφή με γευστικά και θρεπτικά αποτελέσματα! Εάν θέλετε να ενσωματώσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα υγιεινές τροφές, οι ξηροί καρποί είναι το κατάλληλο σνακ για εσάς χάρη στην πλούσια γεύση, τη θρεπτική αξία και την χορταστική του δράση.

Αμύγδαλα

Μια πρόταση για ένα πλούσιο και χορταστικό σνακ είναι τα αμύγδαλα της Nutriscious. Για κάθε επιλογή χρησιμοποιούνται πάντα αρίστης ποιότητας υλικά για να απολαμβάνετε γεύση και θρεπτικά συστατικά στο έπακρο. Αυτό το σνακ είναι μια πολύ γευστική επιλογή για ένα γεύμα, που καταναλώνετε πολύ ευχάριστα με συνοδεία από γιαούρτι και μέλι. Η ενέργεια μάλιστα που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό είναι πραγματικά πολύτιμη. Βρείτε παρακάτω μερικά από τα πιο θρεπτικά είδη αμυγδάλων για να γευτείτε το πιο νόστιμο σνακ:

Καρύδια

Άλλη μία πεντανόστιμη επιλογή για ένα καθημερινό σνακ το καλοκαίρι είναι τα καρύδια της Nutriscious. Μοναδικά στο είδος τους μπορούν κάλλιστα να συμπληρώσουν ένα κυρίως γεύμα ή να χρησιμοποιούν ως ενεργειακό σνακ πριν τη βόλτα σας. Αυτοί οι ξηροί καρποί είναι ιδιαίτερα τραγανοί και νόστιμοι και μας προσφέρουν ενέργεια, πρωτεΐνες και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά. Ανακαλύψτε παρακάτω το πιο νόστιμο και γευστικό καρύδι:

Φιστίκια

Τα φιστίκια της Nutriscious επιβάλλεται να είναι μία από τις πρώτες σας επιλογές σε σνακ. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να ανακαλύψετε μία μεγάλη ποικιλία από φιστίκια ελληνικής παραγωγής που καλλιεργούνται σε χωράφια κατάλληλα διαμορφωμένα με σκοπό να σας χαρίσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε ώστε να είστε υγιείς. Παρακάτω δείτε μερικά από τα πιο υγιεινά, τραγανά και λαχταριστά φιστίκια που έχετε δοκιμάσει ποτέ:

Πώς μπορούμε να συμπεριλάβουμε τους ξηρούς καρπούς σε μία διατροφή;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμπεριλάβετε τους ξηρούς καρπούς στη διατροφή σας. Ένας απλός τρόπος είναι οι ωμοί ξηροί καρποί ή τα προϊόντα που τους περιέχουν. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες από ξηρούς καρπούς, αλλά ούτε και να καταναλώνετε μια κουταλιά της σούπας καθημερινά με φυστικοβούτυρο, καθώς αυτό μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει αύξηση του σωματικού σας βάρους.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταναλώσετε υγιεινά τους ξηρούς καρπούς αλλά και με μέτρο. Οι «έξυπνες» συσκευασίες της Nutriscious περιέχουν ακριβώς επτά σακουλάκια για κάθε ημέρα της εβδομάδας με τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα κατανάλωσης. Χάρη σε αυτήν την ευκολία μπορείτε να φτιάξετε διάφορα bowls με toppings από ξηρούς καρπούς, να τα προσθέσετε στο πρωινό σας με γιαούρτι και μέλι και πολλές άλλες ακόμα επιλογές.

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Nutriscious και ανακαλύψτε μία μεγάλη ποικιλία από υγιεινούς και θρεπτικούς ξηρούς καρπούς για να απολαύσετε αυτό το ζεστό καλοκαίρι!

Πηγή: karpos.gr, shape.gr, vita.gr

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν