Πώς θα εντάξετε τους ξηρούς καρπούς σε μια καθημερινή διατροφή;

Πώς θα εντάξετε τους ξηρούς καρπούς σε μια καθημερινή διατροφή;

Το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και είναι μια ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους για να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ξεκινώντας με μικρές αλλαγές στη διατροφή σας μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα ζωής και την υγεία σας. Οι ξηροί καρποί αποτελούν βασικό μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Ακολουθούν λοιπόν 5 εύκολοι τρόποι για να συμπεριλάβετε τους ξηρούς καρπούς στην καθημερινή σας διατροφή.

Στο πρωινό: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα νόστιμο και θρεπτικό ξεκίνημα της ημέρας. Όποιες κι αν είναι οι πρωινές σας διατροφικές συνήθειες, οι ξηροί καρποί ταιριάζουν με όλα! Για ένα θρεπτικό πρωινό, μπορείτε να φτιάξετε ένα μπολ με γιαούρτι και μέλι, ένα porrigge ή ακόμα και ένα acai bowl και να τα συνδυάσετε μαζί με υγιεινούς ξηρούς καρπούς και φρέσκα φρούτα. Πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, το πρωινό με τους ξηρούς καρπούς είναι μια αξιόλογη προσθήκη στη διατροφική σας ρουτίνα. Τώρα εάν είστε συνήθως βιαστικοί ή δεν προλαβαίνετε να ετοιμάσετε κάτι από τα παραπάνω, αρκεί να συνδυάσετε τους ξηρούς καρπούς με τον καφέ ή τον χυμό σας για να ενισχύσετε την ενέργειά σας.

Στην εργασία: Οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στην εργασία τους. Γι' αυτό χρειάζεστε πάντα ένα νόστιμο σνακ στην τσάντα σας για να σας κρατήσει μέχρι το κύριο γεύμα, και η πρακτική, μοντέρνα συσκευασία της Nutriscious θα είναι ο καλύτερος «συνεργάτης» σας στη δουλειά, δίνοντάς σας την ενέργεια που χρειάζεστε για να συνεχίσετε την ημέρα σας και να πετύχετε ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους. Οι ξηροί καρποί είναι «ενεργειακές βόμβες», παρέχοντας στον οργανισμό σας τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Έτσι, την επόμενη φορά που θα νιώθετε εξαντλημένοι στο γραφείο, μπορείτε να καταναλώσετε μερικά αμύγδαλα ή ξηρούς καρπούς για να έχετε ενέργεια καθόλη τη μέρα. 

Στον δρόμο ή στο αυτοκίνητο: Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινής ζωής και οι πολλές μετακινήσεις από τη μία δραστηριότητα στην άλλη τείνουν να οδηγούν στην παράλειψη των ενδιάμεσων γευμάτων, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για μια ισορροπημένη διατροφή. Είτε είστε κολλημένοι στην κίνηση, είτε βιάζεστε να πάτε εγκαίρως σε ένα ραντεβού είτε πηγαίνετε κατευθείαν από το σχολείο στο φροντιστήριο, μπορείτε να έχετε μαζί σας μια συσκευασία ξηρών καρπών οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Οι συσκευασίες της Nutriscious είναι προσεκτικά μελετημένες ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του καθημερινού σας προγράμματος και έχουν δημιουργηθεί με επτά συσκευασίες ξηρών καρπών των 30γρ. Για να μπορείτε να τις έχετε μαζί σας παντού και να παίρνεται ένα boost ενέργειας και δύναμης.

Στη διασκέδαση: Μπορούμε να συνδυάσουμε διασκέδαση και υγιεινή διατροφή μαζί; Μα φυσικά, είτε στο ποτό είτε στη βόλτα είτε στο σινεμά είτε ακόμα και σε πάρτυ. Και ποιος δεν έχει απολαύσει το αγαπημένο του ποτό μαζί με ένα μείγμα ξηρών καρπών. Η Nutriscious, ωστόσο, έχει την καλύτερη πρόταση για να συνοδεύσετε τα ποτά σας, το Φιστίκι Κελυφωτό Ψίχα Ψημένο με Λεμόνι & Αλάτι. Η ελαφρώς πικάντικη και μοναδική του γεύση θα προσθέσει μία αίσθηση φρεσκάδας και γευστικότητας σε κάθε σας περίσταση. Εάν προγραμματίζετε κάποιο πάρτυ στο σπίτι, δοκιμάστε να αναμείξετε αμύγδαλα, καρύδια, φιστίκια και άλλους δημοφιλείς ξηρούς καρπούς σε μικρά μπολ. Είναι εύκολο, υγιεινό και νόστιμο!

Στο βραδινό: Αν θέλετε ένα υγιεινό και γευστικό δείπνο χωρίς πολλές θερμίδες, μια σαλάτα με φρέσκα λαχανικά, βότανα και ξηρούς καρπούς είναι η κατάλληλη επιλογή. Οι ξηροί καρποί είναι ένα εξαιρετικό συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας, ζυμαρικά και ψάρι και κάνουν κάθε πιάτο νόστιμο. Οι ξηροί καρποί αποτελούν επίσης μια γευστική και θρεπτική λύση! Αντί για γλυκά ή επεξεργασμένα τρόφιμα, ξεκινήστε να ετοιμάζετε μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα και ξηρούς καρπούς ή ενεργειακές μπάλες με ξηρούς καρπούς και βρώμη. Μια εβδομαδιαία προμήθεια ξηρών καρπών θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα ένα νόστιμο σνακ πρόχειρο.

Η Nutriscious προσφέρει μια ευρεία γκάμα από πεντανόστιμους και υγιεινούς ξηρούς καρπούς, ελληνικής παραγωγής, που παραδίδονται με αγάπη στην πόρτα σας.

Πηγή: onmed.gr

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν